Shiko Profilin: VAS TOUR OPERATOR - www.njoftime.com
970 HP gjej pune premium
 • VAS TOUR OPERATOR's Avatar
  11.05.2022, 16:09
  ALBTOURS D, kerkon te punesoje nje person per departamentin e tregut ARAB. Nese keni njohuri te gjuhes arabe, historise dhe gjeopolitikes se Ballkanit, ju ftojme te beheni pjese e stafit tone, ne menaxhimin e grupeve turistike dhe sherbimeve te tyre. Kandidatet duhet te kene perfunduar studimet e larta dhe te mos kene detyrime per shkeputje nga puna. Kerkohen njohuri shume te mira te gjuhes angleze. Preferohen kandidate qe kane njohuri te gjuhes arabe dhe eksperienca pune te ngjashme . Aftesi nderpersonale: • Kandidati duhet te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertoje marredhenie nderpersonale. • Aftesi te mira ne menaxhimin e kohes,zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative. • Perqendrim dhe vemendje ndaj klienteve Kandidatėt e interesuar mund tė dėrgojnė njė CV dhe letėr interesi nė adresėn: info@vas.al. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste. Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al albtours d: Rr.Ibrahim Rrugova, Nd.28, H8. Perballe Sky Tower. Tirane
 • VAS TOUR OPERATOR's Avatar
  11.05.2022, 16:09
  ALBTOURS D, kerkon te punesoje nje person per departamentin e tregut ARAB. Nese keni njohuri te gjuhes arabe, historise dhe gjeopolitikes se Ballkanit, ju ftojme te beheni pjese e stafit tone, ne menaxhimin e grupeve turistike dhe sherbimeve te tyre. Kandidatet duhet te kene perfunduar studimet e larta dhe te mos kene detyrime per shkeputje nga puna. Kerkohen njohuri shume te mira te gjuhes angleze. Preferohen kandidate qe kane njohuri te gjuhes arabe dhe eksperienca pune te ngjashme . Aftesi nderpersonale: • Kandidati duhet te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertoje marredhenie nderpersonale. • Aftesi te mira ne menaxhimin e kohes,zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative. • Perqendrim dhe vemendje ndaj klienteve Kandidatėt e interesuar mund tė dėrgojnė njė CV dhe letėr interesi nė adresėn: info@vas.al. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste. Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al albtours d: Rr.Ibrahim Rrugova, Nd.28, H8. Perballe Sky Tower. Tirane
  0 replies | 6035 view(s)
 • VAS TOUR OPERATOR's Avatar
  10.05.2022, 11:35
  Vas Group, kerkon te punesoje nje Jurist, prane zyrave qendrore te kompanise. Qellimi i ketij pozicioni eshte; Mbrojtja e te drejtave dhe interesave legjitime tė kompanisė, ne ēdo perfaqesim apo negocim me pale te treta. ​Pėrgjegjėsitė Kryesore - Shėrben si konsulent ligjor pėr menaxheret e larte tė kompanisė mbi ndėrtimin e njė marrėdhėnie konkrete me njė partner - Kėshillon dhe negocion pėr tė gjitha ēėshtjet ligjore tė kompanisė nė lidhje me dokumentacionin ligjor, negociatat, kontratat, etj; - Harton kontrata dhe marrėveshje tė ndryshme qė lidh kompania me klientėt, furnitorėt etj. - Mbron tė drejtat dhe interesat legjitime tė kompanisė nė ēdo pėrfaqėsim; - Ndjek zbatimin e kontratave me klientet/furnitoret sipas kushteve te dakordesuara. - Pėrfaqėson kompaninė pranė institucioneve te ndryshme si publike dhe private me te cilat lidhet aktiviteti I kompanise. - Mund te pėrfaqėsoje kompanine ne ēėshtje tė ndryshme gjyqėsore, duke ndjekur gjithe proceduren respektive, hartimi i padive, ankimimeve, ndjekjen e negociatave mes paleve etj . - Informon tė gjitha administratorin dhe departamentet respective pėr ēdo ligj tė ri apo ndryshim tė legjislacionit aktual qe ndikon ne veprimtarine e kompanise, si dhe per kontratat per zbatim qe mund te jene firmosur nga Administratori. -Kontrollon, sistemon dhe arkivon tė gjithe dokumentacionin ligjor qė ka tė bėjė me aktivitetin e shoqėrisė. Kerkesat specifike pėr vendin e punės - Tė ketė mbaruar arsimin e lartė si studimet master pėr Drejtėsi/ Preferohet me specializim ne te drejte administrative/ E drejte biznesi - Tė ketė tė paktėn 3 vjet eksperiencė pune si Jurist/e. - Tė ketė aftėsi shumė tė mira nė formulimin e qartė tė mendimit juridik dhe shkrimit tė tij sipas formateve tė kėrkuara. - Aftėsi shumė tė mira analitike, organizative dhe tė jete i orientuar drejt rezultateve Kandidatėt e interesuar mund tė dėrgojnė njė CV dhe letėr interesi nė adresėn: info@vas.al Shperblimi eshte i negociueshem dhe do te bazohet ne eksperiencen dhe edukimin e secilit. Kandidatet duhet te jene te gatshem per te firmosur nje kontrate 3 vjecare. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste. Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al. Albtours d: Rr.Ibrahim Rrugova, Nd.28, H8. Perballe Sky Tower. Tirane
 • VAS TOUR OPERATOR's Avatar
  10.05.2022, 11:35
  Vas Group, kerkon te punesoje nje Jurist, prane zyrave qendrore te kompanise. Qellimi i ketij pozicioni eshte; Mbrojtja e te drejtave dhe interesave legjitime tė kompanisė, ne ēdo perfaqesim apo negocim me pale te treta. ​Pėrgjegjėsitė Kryesore - Shėrben si konsulent ligjor pėr menaxheret e larte tė kompanisė mbi ndėrtimin e njė marrėdhėnie konkrete me njė partner - Kėshillon dhe negocion pėr tė gjitha ēėshtjet ligjore tė kompanisė nė lidhje me dokumentacionin ligjor, negociatat, kontratat, etj; - Harton kontrata dhe marrėveshje tė ndryshme qė lidh kompania me klientėt, furnitorėt etj. - Mbron tė drejtat dhe interesat legjitime tė kompanisė nė ēdo pėrfaqėsim; - Ndjek zbatimin e kontratave me klientet/furnitoret sipas kushteve te dakordesuara. - Pėrfaqėson kompaninė pranė institucioneve te ndryshme si publike dhe private me te cilat lidhet aktiviteti I kompanise. - Mund te pėrfaqėsoje kompanine ne ēėshtje tė ndryshme gjyqėsore, duke ndjekur gjithe proceduren respektive, hartimi i padive, ankimimeve, ndjekjen e negociatave mes paleve etj . - Informon tė gjitha administratorin dhe departamentet respective pėr ēdo ligj tė ri apo ndryshim tė legjislacionit aktual qe ndikon ne veprimtarine e kompanise, si dhe per kontratat per zbatim qe mund te jene firmosur nga Administratori. -Kontrollon, sistemon dhe arkivon tė gjithe dokumentacionin ligjor qė ka tė bėjė me aktivitetin e shoqėrisė. Kerkesat specifike pėr vendin e punės - Tė ketė mbaruar arsimin e lartė si studimet master pėr Drejtėsi/ Preferohet me specializim ne te drejte administrative/ E drejte biznesi - Tė ketė tė paktėn 3 vjet eksperiencė pune si Jurist/e. - Tė ketė aftėsi shumė tė mira nė formulimin e qartė tė mendimit juridik dhe shkrimit tė tij sipas formateve tė kėrkuara. - Aftėsi shumė tė mira analitike, organizative dhe tė jete i orientuar drejt rezultateve Kandidatėt e interesuar mund tė dėrgojnė njė CV dhe letėr interesi nė adresėn: info@vas.al Shperblimi eshte i negociueshem dhe do te bazohet ne eksperiencen dhe edukimin e secilit. Kandidatet duhet te jene te gatshem per te firmosur nje kontrate 3 vjecare. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste. Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al. Albtours d: Rr.Ibrahim Rrugova, Nd.28, H8. Perballe Sky Tower. Tirane
  0 replies | 397 view(s)
 • VAS TOUR OPERATOR's Avatar
  10.05.2022, 11:31
  Vas Group, kerkon te punesoje nje Jurist, prane zyrave qendrore te kompanise. Qellimi i ketij pozicioni eshte; Mbrojtja e te drejtave dhe interesave legjitime tė kompanisė, ne ēdo perfaqesim apo negocim me pale te treta. ​Pėrgjegjėsitė Kryesore - Shėrben si konsulent ligjor pėr menaxheret e larte tė kompanisė mbi ndėrtimin e njė marrėdhėnie konkrete me njė partner - Kėshillon dhe negocion pėr tė gjitha ēėshtjet ligjore tė kompanisė nė lidhje me dokumentacionin ligjor, negociatat, kontratat, etj; - Harton kontrata dhe marrėveshje tė ndryshme qė lidh kompania me klientėt, furnitorėt etj. - Mbron tė drejtat dhe interesat legjitime tė kompanisė nė ēdo pėrfaqėsim; - Ndjek zbatimin e kontratave me klientet/furnitoret sipas kushteve te dakordesuara. - Pėrfaqėson kompaninė pranė institucioneve te ndryshme si publike dhe private me te cilat lidhet aktiviteti I kompanise. - Mund te pėrfaqėsoje kompanine ne ēėshtje tė ndryshme gjyqėsore, duke ndjekur gjithe proceduren respektive, hartimi i padive, ankimimeve, ndjekjen e negociatave mes paleve etj . - Informon tė gjitha administratorin dhe departamentet respective pėr ēdo ligj tė ri apo ndryshim tė legjislacionit aktual qe ndikon ne veprimtarine e kompanise, si dhe per kontratat per zbatim qe mund te jene firmosur nga Administratori. -Kontrollon, sistemon dhe arkivon tė gjithe dokumentacionin ligjor qė ka tė bėjė me aktivitetin e shoqėrisė. Kerkesat specifike pėr vendin e punės - Tė ketė mbaruar arsimin e lartė si studimet master pėr Drejtėsi/ Preferohet me specializim ne te drejte administrative/ E drejte biznesi - Tė ketė tė paktėn 3 vjet eksperiencė pune si Jurist/e. - Tė ketė aftėsi shumė tė mira nė formulimin e qartė tė mendimit juridik dhe shkrimit tė tij sipas formateve tė kėrkuara. - Aftėsi shumė tė mira analitike, organizative dhe tė jete i orientuar drejt rezultateve Kandidatėt e interesuar mund tė dėrgojnė njė CV dhe letėr interesi nė adresėn: info@vas.al Shperblimi eshte i negociueshem dhe do te bazohet ne eksperiencen dhe edukimin e secilit. Kandidatet duhet te jene te gatshem per te firmosur nje kontrate 3 vjecare. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste. Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al. Albtours d: Rr.Ibrahim Rrugova, Nd.28, H8. Perballe Sky Tower. Tirane
 • VAS TOUR OPERATOR's Avatar
  10.05.2022, 10:29
  ALBTOURS D - VAS TOUR OPERATORE, kerkon te punesoje nje specialist Finance prane zyres qendrore. Kerkesat specifike pėr vendin e punės: - Kandidati duhet tė ketė pėrfunduar studimet e larta nė fakultetin e Ekonomisė Finance/Kontabilitet. - Kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh. - Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe organizimi - Tė jetė njohės shumė I mirė I gjuhės I Angleze. Njohja e gjuhėve tė tjera pėrbėn avantazh. - Te kete eksperience pune ne kete pozicion mbi 3 vjet. (jo domosdoshmerisht ne fushen e turizmit) - Njohja e programeve kompjuterike baze (Ms Excel, Ms Word, Power Point) dhe te programeve financiare Aftesi nderpersonale: Kandidati duhet te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertoje marredhenie nderpersonale. Aftesi te mira ne zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative. Menaxhim i mire i stresit dhe orientim ndaj detajeve. Dedikim ndaj respektimit te afateve dhe aftesi per te punuar ne skuader. Aftesi te mira shkrimi dhe njohuri kompjuterike. Kandidatėt e interesuar mund tė dėrgojnė njė CV dhe letėr interesi nė adresėn: info@vas.al Shperblimi eshte i negociueshem dhe do te bazohet ne eksperiencen dhe edukimin e secilit. Kandidatet duhet te jene te gatshem per te firmosur nje kontrate 3 vjecare. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste. Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al. albtours d: Rr.Ibrahim Rrugova, Nd.28, H8. Perballe Sky Tower. Tirane
  0 replies | 5168 view(s)
 • VAS TOUR OPERATOR's Avatar
  10.05.2022, 10:29
  ALBTOURS D - VAS TOUR OPERATORE, kerkon te punesoje nje specialist Finance prane zyres qendrore. Kerkesat specifike pėr vendin e punės: - Kandidati duhet tė ketė pėrfunduar studimet e larta nė fakultetin e Ekonomisė Finance/Kontabilitet. - Kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh. - Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe organizimi - Tė jetė njohės shumė I mirė I gjuhės I Angleze. Njohja e gjuhėve tė tjera pėrbėn avantazh. - Te kete eksperience pune ne kete pozicion mbi 3 vjet. (jo domosdoshmerisht ne fushen e turizmit) - Njohja e programeve kompjuterike baze (Ms Excel, Ms Word, Power Point) dhe te programeve financiare Aftesi nderpersonale: Kandidati duhet te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertoje marredhenie nderpersonale. Aftesi te mira ne zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative. Menaxhim i mire i stresit dhe orientim ndaj detajeve. Dedikim ndaj respektimit te afateve dhe aftesi per te punuar ne skuader. Aftesi te mira shkrimi dhe njohuri kompjuterike. Kandidatėt e interesuar mund tė dėrgojnė njė CV dhe letėr interesi nė adresėn: info@vas.al Shperblimi eshte i negociueshem dhe do te bazohet ne eksperiencen dhe edukimin e secilit. Kandidatet duhet te jene te gatshem per te firmosur nje kontrate 3 vjecare. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste. Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al. albtours d: Rr.Ibrahim Rrugova, Nd.28, H8. Perballe Sky Tower. Tirane
 • VAS TOUR OPERATOR's Avatar
  06.05.2022, 12:22
  Albtours D - Durres kerkon te punesoje agjente udhetimi. Aplikantet duhet te plotesojne kushtet e meposhteme: 1. Te kene mbaruar arsimin e larte 2. Te keni njohuri shume te mira te gjuhes angleze . 3. Te kene njohuri te gjuhes angleze , preferohet gjuha italiane si gjuhe e dyte 4. Njohuri te mira te punes ne kompjuter 5. Aftesi te mira komunikative, sikurse aftesi per te punuar ne grup Preferohen kandidate te cilet kane eksperienca te meparshme ne fushen e sherbimit te klientit dhe qe jane mbi 25 vjec. Cv te dergohen ne adresen : durres1@albtoursd.al
 • VAS TOUR OPERATOR's Avatar
  18.04.2022, 13:44
  ALBTOURS D, kerkon te punesoje nje person per departamentin e tregut ARAB. Nese keni njohuri te gjuhes arabe, historise dhe gjeopolitikes se Ballkanit, ju ftojme te beheni pjese e stafit tone, ne menaxhimin e grupeve turistike dhe sherbimeve te tyre. Kandidatet duhet te kene perfunduar studimet e larta dhe te mos kene detyrime per shkeputje nga puna. Kerkohen njohuri shume te mira te gjuhes angleze. Preferohen kandidate qe kane njohuri te gjuhes arabe dhe eksperienca pune te ngjashme . Aftesi nderpersonale: • Kandidati duhet te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertoje marredhenie nderpersonale. • Aftesi te mira ne menaxhimin e kohes,zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative. • Perqendrim dhe vemendje ndaj klienteve Kandidatėt e interesuar mund tė dėrgojnė njė CV dhe letėr interesi nė adresėn: info@vas.al. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste. Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al albtours d: Rr.Ibrahim Rrugova, Nd.28, H8. Perballe Sky Tower. Tirane
 • VAS TOUR OPERATOR's Avatar
  18.04.2022, 13:44
  ALBTOURS D, kerkon te punesoje nje person per departamentin e tregut ARAB. Nese keni njohuri te gjuhes arabe, historise dhe gjeopolitikes se Ballkanit, ju ftojme te beheni pjese e stafit tone, ne menaxhimin e grupeve turistike dhe sherbimeve te tyre. Kandidatet duhet te kene perfunduar studimet e larta dhe te mos kene detyrime per shkeputje nga puna. Kerkohen njohuri shume te mira te gjuhes angleze. Preferohen kandidate qe kane njohuri te gjuhes arabe dhe eksperienca pune te ngjashme . Aftesi nderpersonale: • Kandidati duhet te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertoje marredhenie nderpersonale. • Aftesi te mira ne menaxhimin e kohes,zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative. • Perqendrim dhe vemendje ndaj klienteve Kandidatėt e interesuar mund tė dėrgojnė njė CV dhe letėr interesi nė adresėn: info@vas.al. CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste. Per informacione te metejshme vizitoni faqet tona: www.albtoursd.com , www.vas.al albtours d: Rr.Ibrahim Rrugova, Nd.28, H8. Perballe Sky Tower. Tirane
  0 replies | 6035 view(s)
No More Results
About VAS TOUR OPERATOR
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Agjensi turistike udhetimi

kartvizita

Edit Value


Rr. Ibrahim Rrugova, Perballe Sky Tower

info@vas.al | www.vas.al |
Home Page
http://www.vas.al
Njoftime
143