Shiko Profilin: Asya. - www.njoftime.com
500 HP Bata
Tab Content
 • Asya.'s Avatar
  27.09.2022, 17:58
  Kerkohet babysitter per ne Gjermani! Per kujdesin e nje femije 1 vjec! Pagesa 700 euro Mosha e dados+35 vjece Nisja e punes Menjehere Familja pritese eshte nga Kosova paguajne biletat e udhetimit vajtje ardhje dhe ushqim Strehim sigurohet nga familje pritese gjithashtu! Vajzat zonjat e interesuara te kontaktojne ne whatsapp ne numer kontakt 0676470872 Cel. : 0676470872
 • Asya.'s Avatar
  03.09.2022, 14:01
  Kerkohet babysitter per ne Zvicer per kujdesin e dy femijeve 1&5 vjec! Mosha e dados deri ne 45 vjece Nisja e punes Menjehere Pagesa 800 fr Familja pritese eshte nga Kosova paguajne biletat e udhetimit vajtje ardhje dhe ushqim Strehim sigurohet nga familje pritese gjithashtu! Vajzat zonjat e interesuara te kontaktojne ne whatsapp ne numer kontakt 0676470872
 • Asya.'s Avatar
  01.09.2022, 18:22
  Kerkohet babysitter per ne Zvicer per kujdesin e dy femijeve 4 & 8 vjec Jane te pavarur)! Mosha e dados+20 vjece Nisja e punes menjehere Pagesa 700 fr Familja pritese eshte nga Kosova paguajne biletat e udhetimit vajtje ardhje dhe ushqim Strehim sigurohet nga familje pritese gjithashtu! Vajzat zonjat e interesuara te kontaktojne ne whatsapp ne numer kontakt 0676470872
No More Results
About Asya.
Njoftime
32