WebCall Alesio-Alesio RoiData HP
  • Shtpia botuese Bota Shqiptare's Avatar
    24.11.2023, 23:13
    Shtpia botuese Bota Shqiptare, me nj prvoj 25 vjeare n fushn e botimeve dhe shtypshkrimeve krkon ekonomiste: - T ket mbaruar fakultetin ekonomik, preferohet dega financ, - T ket prvoj pune minimumi 5vjet n fushn e financs/kontabilitetit, dhe programeve t fiskalizimit. Roli dhe prgjegjsit: - T njoh fiskalizimin e faturave t shitjes/blerjes, regjistrimi i ktyre faturave si dhe faturave import/eksport n programin financiar Alpha Web. - Prgatitja e Raporteve Periodike Financiare. - Mbajtja e arks s kompanis dhe raportimi periodik mbi gjendjen n ark - Mbajtja e marrdhnieve dhe rakordimi me klientt, furnitort. - Mbajtja e kartelave t debitorve dhe kreditorve dhe t do llogarie kontabile. - T njoh shum mir programin Alpha Web, dhe programet e pakets Microsoft Office. T interesuarat t drgojn CV me foto te info.botashqiptare@gmail.com ose n WhatsApp 0682065280 Cel. : 0682065280
No More Results
About Shtpia botuese Bota Shqiptare
Shteti:
Shqipri
Qyteti:
Tiran

kartvizita

Edit Value
Njoftime
12