970 HP gjej pronajuaj
  • RUCS - Civil Society Network's Avatar
    29.05.2023, 10:04
    Njoftim Unioni Rajonal i Shoqerise Civile kerkon nje punonjes per pozicionin drejtor i ekipit promovues ne njesite e qeverisjes vendore. Disa te dhena rreth ketij prozicioni jane: 1. Puna eshte part time. 2. Periudha qershor - shtator 2023. 3. Mesatarisht mund te punonje 7 dite ne muaj. 4. Pagesa do te jete per ēdo dite te angazuar (jo me pak se 8 ore) me 700 leke te reja per nje/ore pune siē percaktohet nenenin 34 te rregullores dhe dieta 2500 leke te reja per ēdo dite dite pa llogaritur transportin. 5. Punonjesit do ti paguhen edhe 10 000 leke te reja ne muaj per bisedat telefonike te nevojshme. Detyrat e drejtorit te ekipit promovues jane: 1. Organizon kalendarin e takimeve me njesite e qeverisjes vendore. 2. Merr pjese ne te gjithe takimet, sipas kalendarit qe ka planifikuar vete. 3. Promovon rrjetin, kryesisht rreth ofrimit te ekspertizes per thithjen e fondeve te Bashkimit Evropian nga njesite e qeverisjes vendore, kalendarin dhe deadlinet e aplikimeve, konsulence, kryerje sherbime, pergatitje projektesh e tjere. Te interesuarit te na shkruajne ne e-mail ludetaqe@yahoo.com brenda dates 31 maj 2023.
No More Results
About RUCS - Civil Society Network
Njoftime
2