Shtepi me qera

apartamente me qera - Objekte banimi rezidenciale, banesa, ndarje qeraje, garsoniere, vila

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
100 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
1000
Tek rruga Panorama, prane SPAK, ,jepet me qera apartament 2+1+2 , siperfaqe 100 m² , kati i 6 banim, ne ndertim te ri me ashensor, e mobiluar...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
116 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
700
Ambjent Biznesi me Qira tek Zogu i Zi, tek Ring Center 🏢📍 Organizohet në: Sallon i madh 🛋️ 2 Ballkone 🌇🌇 1 Dhomë më vete 🛏️ 1 Tualet 🚻 📐...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
61 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
650
Jepet me Qira Apartament 1+1 tek Zogu i Zi, prane Bar Noel. Apartamenti organizohet ne sallon ndenje, ambient gatimi, korridor shperndares, dhome...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
550
Jepet apartament Luksoz 2+1 me qira, Zogu i Zi, Rruga Vellezerit Manastirli. I sapo investuar me detaje dhe jepet i mobiluar plotesisht...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
500
Jepet me qera apartament 2+1 Tek Stacioni Trenit Siperfaqe:60 m2 Kati:5( Pa ashensor) Apartamenti organizohet ne: -1 Ambient ndenje+gatimi -2...
Tirane
Tipi
garsonier
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
250
Jepet garsoziere me qera Ish Fusha Aviacionit Kati 1 250 mije leke Per me shume informacion n kontaktoni ne numrin +355 69 366 2022
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
116 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
750
Jepet me qira apartament 3+1 – Bulevardi i Ri Në një nga zonat më të reja dhe më të zhvilluara të Tiranës. Apartament modern dhe funksional, i...
Back