Shtepi me qera

apartamente me qera - Objekte banimi rezidenciale, banesa, ndarje qeraje, garsoniere, vila

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
115 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
400
Zona/Rruga : Frosina Plaku Te Kompleksi Magnet jepet apartament 3+1 per qira. Apartamenti ndodhet ne katin e 9 te nje pallati te sapo perfunduar...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
350
Zona/Rruga : Frosina Plaku Te Kompleksi Magnet jepet apartament per qira per zyra. Apartamenti ka nje siperfaqe 60 m2 te organizuar ne open space...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
400
Zona/Rruga : Frosina Plaku TeKompleksi Magnet jepet apartament per qira 1+1. Apartamenti ndodhet ne katin e 9 te nje pallati te ri me ashensor...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
102 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
600
Te Square 21 jepet apartament 2+1 per qira. Apartamenti ndodhet ne katin e 4 te nje pallati te ri me ashensor te sapoperfunduar. Ka nje siperfaqe...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
116 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
600
Zona/Rruga : Rruga e Kavajes Prane rruges se Kavajes jepet apartament 2+1 per qira. Apartamenti ndodhet ne katin e 6 te nje pallati te ri me...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 10
Cmimi Euro
600
Apartament 1+1 per qira te kompleksi Square 21. Apartamenti ka siperfaqe 75 m2 dhe eshte i organizuar ne sallon dhe kuzhine te perbashket, 1 dhome...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
83 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
300
Zona/Rruga : 21 Dhjetori Jepet Apartamet 2+1 me qera tek 21 DHJETORI afer tek mozaiku ✅ E kompletuar ✅Siperfaqja: 83 m2 💵Cmimi: 300 euro 📍...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
450
Jepet me qira apartament 1+1 te kryqezimi i 21 Dhjetorit. Apartamenti eshte i sapo rinovuar me nje arredim modern,komod e bashkekohor. Ndodhet ne...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
93 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
400
Zona/Rruga : Bajram Curri, prane Karburant Kastrati Jepet me qira apartament 2+1+2+bllk Blvd. Bajram Curri, prane Karburant Kastrati Apartamenti...
Tirane
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
55 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 10
Cmimi Euro
450
Zona/Rruga : Rruga e Kavajes Super garsonier me qira Kompleksi Square 21 E arreduar ne detaje, mobilim luksoz Mundesi per post parkim Kati i...
Back