Shtepi me qera

apartamente me qera - Objekte banimi rezidenciale, banesa, ndarje qeraje, garsoniere, vila

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
72 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
750
Jepet apartament 1+1 me qira brenda Kompleksi Delijorgjit. Apartamenti organizohet ne 1 sallon bashke me kuzhinen, 1 dhome gjumi, 1 tualet dhe 1...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
55 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
500
Apartament 1+1 per qira tek Rruga e Bogdaneve. Apartamenti organizohet ne sallon ndenje bashke me kuzhinen, dhome gjumi dhe tualet. Ofrohet i...
Tirane
Siperfaqja m²
90 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
750
Jepet me qira 2+1 tek 21 Dhjetori. Ndodhet ne katin e 2-te . Organizmi: soxhorno , kuzhine e vecuar, 2 dhoma gjumi , ballkon i mbyllur , ne...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
800
Jepet me qira super apartament 1+1 i mobiluar tek Kompleksi Square 21. Organizohet ne sallon ndenje bashke me kuzhinen,1 dhome gjumi,1 tualet dhe...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
120 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
850
Apartament 2+1 me qera tek Milo2000, Rruga e Kavajes. Apartamenti eshte i organizuar ne 1 sallon, 2 dhoma gjumi, 2 tualete dhe nje ballkon...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
125 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
1600
Apartament luksoz 3+1+2 tualete Kompleksi Delijorgji! E vendosur në zonën më të kerkuar ne Tirane ne nje nga komplekset me te mira ne kryeqytet...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
61 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
600
Jepet me qira apartament 1+1 ne nje pallat ekzistues, kati i 5. Apartamenti ndodhet ne nje nga zonat me komode dhe te frekuentuara te Tiranes...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
87 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
800
Apartament 2+1 me qira , Kompleksi Delijorgji. Organizohet ne sallon ndenje bashke me kuzhinen, 2 dhoma gjumi, tualet dhe ballkon. Ofrohet i...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
600
Jepet me qira apartament 1+1+post parkimi tek Kompleksi Delijorgji . Organizuar ne soxhorno + ambient gatimi, 1 dhoma gjumi, 1 tualete, ballkon...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
850
Jepet apartament 1+1+post parkimi me qira tek Kompleksi Delijorgji. Organizohet ne 1 sallon plus kuzhinen, 1 dhome gjumi, 1 tualet dhe nje balkon...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
98 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
1300
Apartament me qira 2+1 me vendodhje tek Kompleksi Delijorgji, Rruga e Kavajes,Tirane. Apartamenti organizohet me 1 sallon ndenje bashke me 1...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
120 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
1300
Apartament me qira 2+1+post parkimi me vendodhje tek Kompleksi Delijorgji, Rruga e Kavajes,Tirane. Apartamenti organizohet ne korridor shperndares...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
77 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
650
partament 1+1 me qira tek Rruga e Bogdaneve. Apartamenti eshte totalisht i mobiluar . Oganizohet ne sallonin e ndenjes+kuzhine, 1 dhoma gjumi, 1...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
600
Jepet apartament me qira tek rruga Bogdaneve Tipologji 2 + 1 me nje siperfaqe 78 m2 ne nje pallat te ri te mire administruar. Organizimi : sallon...
Tirane
Siperfaqja m²
74 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
800
Jepet me qira apartament 1+1 tek Kompleksi Delijorgji . Organizuar ne soxhorno + ambient gatimi, 1 dhome gjumi, 1 tualet, ballkon. Jepet totalisht...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
78 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
750
Apartament 2+1 per qera me vendodhje tek Rruga Frosina Plaku, prane 21 Dhjetorit Informacion mbi apartamentin: • Kati 3 • Sipërfaqe: 78.2 m2...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
76 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
900
Kompleksi ndodhet ne nje zone te preferuar per banim shum prane qendres se Tiranes, Rruga e Kavajes. Apartamenti është i pozicionuar në Kompleksin...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
62 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
550
Qera, Apartament 1+1, Ish Parku i Autobuzave, Tiranë Apartamenti ndodhet tek Kompleksi Kontakt. Informacion mbi apartamentin: •Sipërfaqe e...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
128 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 18
Cmimi Euro
1700
Disponojme per qera apartament 3+1 tek Garden Building! Informacion mbi pronen: • Kati 18 • Siperfaqe Bruto: 159 m2 • Siperfaqe Neto: 127.5 m2...
Tirane
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
50 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
550
Disponojme Garsoniere me vendodhje tek Rruga e Kavajes, 5 minuta nga Qendra. Informacione mbi apartamentin: • Sipërfaqja: 50 m2 • Kati 2 banim...
Tirane
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
50 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
550
Disponojme Garsoniere me vendodhje tek Rruga e Kavajes, 5 minuta nga Qendra. Informacione mbi apartamentin: • Sipërfaqja: 50 m2 • Kati 2 banim...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
59 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
600
Disponojme ambient per zyra per qira me vendodhje ne Rrugen e Kavajes, prane kompleksit Golden Park. Informacion mbi zyren: • Kati 7 • Sipërfaqe...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
76 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
850
Kompleksi ndodhet ne nje zone te preferuar per banim shume prane qendres se Tiranes, ne unazen e vogel. Apartamenti është i pozicionuar në...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
111 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
1000
Disponojme Apartament 2+1+2 për qira Apartamenti ndodhet në Kompleksin Delijorgji, Tiranë. Informacion mbi Apartamenitn: • Sipërfaqe: 110.7 m² •...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
62 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
500
Informacion mbi apartamentin: • Sipërfaqja (bruto): 61.4m2 • ⁠Sipërfaqja (neto): 55m2 • Kati 5 Cel. : +355694017317
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
76 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
850
Apartamenti është i pozicionuar në Kompleksin Square21. Informacion mbi apartamentin: • Ndërtim i Ri • Kati 5 • Sipërfaqe : 76 m2 • Orientim: Jug...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
530
Disponojmë Apartament 2+1 për Qera. Apartamenti ndodhet prane Pallatit me Shigjeta, Rruga e Kavajes. Informacion mbi apartamentin: • Kati 6 •...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
61 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
550
Apartamenti ndodhet tek Kompleksi Kontakt. Informacion mbi apartamentin: •Sipërfaqe e apartamentit (neto): 61 m2
 • Kati 6 Banim

Organizimi: •...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
78 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
750
Apartament 2+1 per qera me vendodhje tek Rruga Frosina Plaku, prane 21 Dhjetorit Informacion mbi apartamentin: • Kati 3 • Sipërfaqe: 78.2 m2...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
90 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
650
Apartament për qira tek 21-Dhjetori! • 2+1 • Sipërfaqe 90 m2 • Kati i 3-të, pallat ekzistues • Arredim i ri • Çmimi: 650€/muaj Cel. : 0696732172
Back