www.njoftime.com FAQ

Here you can find answers to questions about how the board works. Use the links or search box below to find your way around.

Banner - Spot publicitar sa kushton?

Cmimet aktuale ndodhen ketu
Cmimet variojne shume ne varesi te 2 modeleve me poshte:
  1. Reklame permanente (klienti e blen siperfaqen per vete, nuk e ndan me subjekte te tjera)
  2. Reklame ne rotacion/change me klient/reklama te tjera -> CPV = cost per view, (pra 1 siperfaqe shfrytezohet nga disa reklama/subjekte)
Shembull per variantin 2.:
Subjekti, duke perllogaritur buxhetin, planifikon si optimale, qe reklama te perballet me ~ 1.000 Klient potencial ne dite, ateher paguan 2 Euro/dita -> 60 Euro/muaji.

Sa me siper cmimet variojne ne varesi:
te madhesis, pozicionit, targetit, hapsisres se lire... etj.

Sidoqofte,per te qene sa me afer kerkeses dhe rasteve konkrete, te dhenat e meposhteme ndihmojne ne percaktimin e cmimit + paketes optimale:
  • afati kohor qe do zgjas reklama?
  • HomePage apo rubrika/t e domosdoshme, (targeti/klientela qe doni te arrini)?
  • madhesia + permasat + pozicionet e preferuara?
  • tematika/produkti/sherbimi qe do reklamohet, per cfare reklamohet?
  • a eshte banneri (spoti) gati apo do ta realizonte stafi i njoftime.com?

Kėrko Pyetėsorin

Select this option if you would like your search to look in the text of FAQ items as well as their titles.

Select an option here to specify how you would like your search query to be treated. 'Any words' will return the most numerous but possibly least relevant results, while 'Complete phrase' will return only results that contain exactly what you are searching for.