www.njoftime.com FAQ

Here you can find answers to questions about how the board works. Use the links or search box below to find your way around.

Skema kryesore

Per te publikuar dhe per te patur nje sere opsionesh, duhet te jeni te loguar ose te regjsitruar

Nese shihni ikonen ne ngjyre te bardhe => nuk keni hyre ne portalper te hyre klikoni ikonen e deres dhe ju shfaqen mundesite,
hyrje ose regjistrim
hyrje = do te thote se ju jeni regjistruar me pare, pra keni emer + passwordnese shihni ikonen jeshile, eshte cdo gje OKPėrse ja vlen tė regjistrohem?

nese regjistroheni, ju do keni ne dore nje instrument teper efikas per:
  • kerkimin e ofertave (komanda kerko! - sipas kritereve, rubrikave, qyteteve apo fjaleve kyce qe deshironi)
  • krahasimin e tyre, gjetjen e ofertes me te pershtatshme dhe kontaktimin e ofruesit
  • si dhe publikimin e njoftimeve
    (perball nje publiku prej disa mije lexuesish ditor, kerkues-konsumatore...me nivel e te ardhura vjetore mbi mesataren!!!)
Per publikimin e ofertave tuaja, okazioneve, shpalljeve, kerkesave, evenimenteve....
(apo edhe thjesht prezantimin e biznesit, sherbimit tuaj, ne formen klasike si faqet e verdha)
ne po permiresojme vazhdimisht funksionet, qe ju ta keni sa me te thjesht,
te mbaroni pune brenda pak sekondave,
por edhe me forme dhe dizajn qe e kenaq syrin, konform rregullave te marketingut.
per kete ju do gjeni nje mori funksionesh:
jo vetem formatuese, por edhe grafiko–ilustruese, per perforcim me fotografi, logo, grafika, skica, harta, dokumente etj...

=> 1 figure, flete me shume se sa 1.000 fjale!!!ju mundeni ne cdo moment (sic veproni ne kompjuterin tuaj):
  • te redaktoni njoftimin (ta ndryshoni/aktualizoni/korigjoni)
  • ta zhvendosni ate, nga nje rubrike ne tjetren
  • apo ta shuani komplet!
S“keni nevoje ti mbani mend te gjitha, mjafton ti drejtoheni rubrikes pyetje/pergjigje
ose edhe me kollaj, kontaktoni direkt partneret tane ne afersine apo qytetin tuaj,
ketu do te gjeni specialiste me pervoje pune, por mbi te gjitha te perkushtuar e te gatshem tju ndihmojne
(ata ndertojne dita dites rrjetin e tyre me dizenjatore e mjeshter te fjales, programues, marketues etj..)

Perdoruesit tane konstatojme se, nje oferte e publikuar ne median www.njoftime.com
eshte brenda pak momentesh e indeksuar ne Databazen Google,
si rrjedhoje kushdo qe kerkon dicka aty apo kudo ne internet (ne lagjen, qytetin e perreth ose edhe nga shtete te tjera)
ka shansat maksimale te perballet me oferten.

Njekohesisht njoftimi juaj i dergohet cdo dite via email, te gjithe abonenteve te intersuar ne rubrike.
profilin dhe shperndarjen e tyre gjeografike gjeni edhe tek Statistikat

edhe ju mundeni te abonoheni ne rubrikat ku keni interes,
keshtu qe njoftimet e reja, ju vijne rregullisht me email, pa qene nevoja te hyni dhe te kerkoni cdo moment ne portal.
=> Komoditet ky qe po shfrytezohet gjithnje e me shume!

...ju urojme suksese ne punen tuaj!

publikimi i njoftimeve

Board FAQ

Here you can find answers to questions about how the board works. Use the links below or the search box above to find your way around.

Kėrko Pyetėsorin

Select this option if you would like your search to look in the text of FAQ items as well as their titles.

Select an option here to specify how you would like your search query to be treated. 'Any words' will return the most numerous but possibly least relevant results, while 'Complete phrase' will return only results that contain exactly what you are searching for.