PDA

Trego pamjen e plot t : disqe & goma 1. Tirane, shes disk alumini 4 Disqe Nr 17 Benzi 300 Euro
 2. Tirane, shes disk alumini 4 Disqe Nr 18 Bmw Seria 3 350 Euro
 3. Tirane, shes disk alumini 4 Disqe Nr 18 Audi S Line 400 Euro
 4. Tirane, shes disk alumini 4 Disqe Nr 16 Benzi 270 Euro
 5. Lezhe, shes Disqe Audi 2007 R 16 55. 205
 6. Tirane, shes gome & disk alumini Privat 120 Euro
 7. Tirane, shes disk Disqe hekuri toyota yaris 200 Euro
 8. Tirane, shes disk alumini Disqe nr. 18 Mercedes Benz S E C 200 Euro
 9. Tirane, shes Disqe dhe Goma 370 Euro
 10. Durres, Shitet Disqe Alumini Bmw numer 16 te 4 te kompletuar me goma, 100 Euro
 11. Durres, Shiten disqe numer 16 per Bmw alumini pa goma BMW, 80 Euro
 12. Tirane, shes gome dhe disk Mercedes dhe Honda 20.000 Leke
 13. Tirane, shes gome & disk alumini 1.200 Euro
 14. Fier, shes disqe 20 inch chrom universal
 15. Tirane, shes disk alumini Disqe 20 Audi Origjinal 700 Euro
 16. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 16 Audi VW Golf5 6 7 Passat Ori 300 Euro
 17. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 17 Benzi Audi VW Origjinal 450 Euro
 18. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 17 GTI Golf5 6 Origjinal 450 Euro
 19. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 19 Benzi AMG Origjinal 700 Euro
 20. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 19 Benzi Te gjere mbrapa 900 Euro
 21. Tirane, shes disk alumini Disqe 19 Benzi Audi VW Origjinal 700 Euro
 22. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 17 Benzi Pothuajse t rinj 350 Euro
 23. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 17 VW Golf5 Origjinal 200 Euro
 24. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 17 Golf7 Origjinal 400 Euro
 25. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 19 Benzi Audi VW Tomason Origji 450 Euro
 26. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 18 Benzi Audi VW Keskin Origjin 600 Euro
 27. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 18 Audi VW Golf5 6 7 Passat 600 Euro
 28. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 19 Audi Origjinal 750 Euro
 29. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 18 Audi S line Origjinal 400 Euro
 30. Shqiperi, shes disk alumini Disqe Nr 16 Benzi Origjinal 20.000 Leke
 31. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 18 Benzi Audi VW Origjinal 400 Euro
 32. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 16 VW Golf5 6 Passat Origjinal 180.000 Leke
 33. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 19 Benzi AMG Origjinal 600 Euro
 34. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 17 VW Golf7 Origjinal 400 Euro
 35. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 19 Benzi Audi VW Tomason 450 Euro
 36. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 20 Audi Origjinal 700 Euro
 37. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 19 Benzi te gjere mbrapa Keskin 850 Euro
 38. Tirane, shes Disqe Nr 19 Benzi Audi VW Origjinal 650 Euro
 39. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 17 Benzi Origjinal Gati t rinj 350 Euro
 40. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 17 VW Golf5 6 Passat Origjinal 20.000 Leke
 41. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 17 Audi VW Golf5 Passat 18.000 Leke
 42. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 15 Benzi Origjinal 15.000 Leke
 43. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 20 Benzi ML 200 Euro
 44. Tirane, shes disk alumini Disqe Nr 18 Benzi Audi VW 200 Euro
 45. Tirane, shiten kater disqe 17 s bashku me gomat e dimrit, Bridgestone 205/55/17, 400 Euro
 46. Shiten 4 goma bashke me 4 disqe 195/65/R15
 47. Shiten goma rezerve, krik, xhiro, ganxha, kuti ndihme te shpejte, cmime te leverdishme