SALLON BUKURIE "HAIR STYLE"B@B OFRON:

KURSE PARUKERIE: 3/Mujore, 5/Mujore e 6/Mujore.

KURSE ESTETIKE: 3/Mujore, 5/Mujore e 6/Mujore.

Per Kurset e Parukerise dhe Estetikes ne mbarim te tyre ka 2/jave deri 1/muaj praktike mesimore pa pagese.

KURSE PER THONJ: 1/Mujore e 2/Mujore si dhe Intensiv 1/javore e 2/javore.

Per nxenese e studente qe vazhdojne shkollen e mesme ose te larte ka kritere te vecanta qe favorizojne cmimin,kohezgjatjen dhe orarin.

Gjithashtu ofron trajtim te plote dobsimi per trupin - nje seance 1500 lek, vetem per femra.

OFERTA E MUAJT PER KURSET ESHTE:Per te gjithe KURSANTET e rregjistruar ne muajn JANAR 2013 do te kete 20% ulje ne vleften totale te pageses se kursit.

REGJISTRIMET VAZHDOJNE.

SQARIMET E METEJSHME DO TE BEHEN VETEM PRANE SALLONIT.

Adresa:Mbi Brryl, ngjit me Lanen, pallatet e bardha me ballkone blu, perballe me kopshtin "PRINCI I LUMTUR"

PRENOTONI: Cel. 0692710586 Ju Mirepresim! Falemindenderit!