Ofrojm Program pr llogaritjen e pagave falas deri n 10 puntor.

Programi prmban:

Kalkulimin e pagave sipas
- orve t rregullta t puns;
- orve t puns shtes;
- orve t puns gjat nats (kujdestari);
- orve t puns gjat festave dhe fundjavave;
- orve pa pages (mungesat n pun).

Evidencn e pushimeve t puntorve ku prfshihen
- pushimi vjetor;
- pushimi mjeksor;
- pushimi special.

Krkesat pr Program t pagave falas mund t'i bni n kt email adres:
info@gs-ks.com

Shprndarja e programit do t filloj m 21 nntor 2011.

Me nderime
Stafi i kompanis

General Software, Kosov
Prishtin
www.gs-ks.com

Cel. : +377 (0) 44 174 910