Mundesi e arte punesimi per infermiere me ose pa eksperience ne Gjermani.
Kandidatet duhet te kene diplome infermierie leshuar nga Universiteti i Infermierise dhe nevojitet te kene njohuri te gjuhes gjermane.
Aplikantet duhet te nisin nje CV ne gjuhen gjermane bashke me diplome ne gjuhen gjermane ne adresen: annekekroeger@web.de
Mundesohen kurse intensive per kandidatet qe nuk kane njohuri te gjuhes Gjermane.


Infomacion te metejshem mund te gjeni ne zyren per ndermjetesimin e punes Kroeger ne adresen: www.annekekroeger.de ose mund te kontaktoni z. D. Xhako ne Tirane: cell. 0693025815