Nje prej restoranteve me te njohura ne Tirane kerkon te punesoje:

KUZHINIER dhe ND/KUZHINIER
Kandidatet duhet te kene:

- Eksperience pune mbi 3 vjet
- Te njohin shume mire kuzhinen me baze peshku
- Te kene aftesi organizative
- Te jene fleksibel ne orare


KAMARIER

Kandidatet duhet te kene:
- Eksperince pune ne sherbim bar - restorant vecanerisht ne specialitete peshku
- Njohuri te gjuhes Italiane (njohja e nje gjuhe te dyte do te perbente avantazh)
- Aftesi shume te mira komunikimi


Personat e interesuar mund te kontaktojne ne numrat e telefonit te poshte shenuar ose te dergojne CV e tyre ku te specifikojne pozicionin per te cilin po aplikojne ne adresen e e-mail: o.kastrioti@kaonbeer.com.

Tel. : 04 2250606

Cel. : 0672054560