Albacall

970 pune premium ComData

 1. Standart Tirane, ofroj vend pune Agjent/e Imobiliar/e


  Jeni duke kërkuar një punë #dinamike, me plot #energji?
  Keni aftësi të mira në #komunikim dhe #shitje ?
  Homeland po të kërkon ty !
  Page baze + % Shume te mira Fitimi
  🏡🏢🏘️🏠🌃🏭
  .
  #Apliko#Homeland#agjent#imobiliar
  👉Dergoni CV tuaj ne :
  info@homeland.al  Cel. : +355 67 40 28 101
  +Apliko