Malkas Foodservice, nje kompani me aktivitet ne prodhimin dhe distribucionin e produkteve ushqimore, kerkon te punesoje nje agjent shitjesh per Hotele dhe Restorante.

Detyrat,pergjegjesite dhe kerkesat:
-I komunikueshem dhe tolerant
-I motivuar dhe bashkepunues
-Korrekt
-Te kete leje drejtimi te klasit B
-Te evidentoje kliente te rinj
-Te prezantoje produktet e kompanise te klientet
-Te menaxhoje marredheniet me klientet ne periudhe afatgjate
-Eksperiencat e ngjashme perbejne avantazh

Orar fleksibel, page baze dhe perqindje e kenaqshme.

Te interesuarit te dergojne CV ne malkas.albania@gmail.com
ose ne Whatsapp ne numrin 0689003229