Age Group ofron mundesine per te punuar ne fushaten Vodafone Casa, vetem me LISTA TE PROFILIZUARA DHE TE PERZGJEDHURA !

Ju duhet :
- nje nivel i gjuhes italiane mbi mesatar .
- deshire per te punuar .
- eksperienca ne call center perben avantazh .
-Te dielen pushim .
- Staf i kualifikuar dhe bashkepunues .

PAGA ME E LARTE NE TREG, orari 4, 6 ose 8 ore, mundesi per te punuar si paradite si dhe pasdite.

Per informacione te metejshme kontaktoni inbox ose ne nr tone te tel/whatsapp 0694399479

Prenotoni intervisten tuaj duke derguar nje sms/inbox ku pershkruani eksperiencat e juaja , nivelin e gjuhes si dhe na lini nje nr kontakti !