Pozicioni : Specialist
Departamenti : Departamenti i Profesioneve te Lira dhe VSB


Objektivat Paresore

Te suportoje procesin e kredidhenies ne segmentin e Profesioneve te Lira (PRO) dhe VSB si dhe KPI te tjere te lidhura me kete segment: Klientet aktiv, Depozitat e gjeneruara per kete segment, Perfitueshmeria, Shitjet e Kryqezuara si Marreveshjet e Pagave etj. Te suportoje Rajonin dhe /ose kerkesa specifike te degeve te deleguara nga Manaxheri I Departamentit.
Objektiva e Riskut Operacional

I gatshem te pergatise raporte operacionale te ndryshme, sipas kerkesave.
Rolet & Pėrgjegjėsite Kryesore

 • [COLOR=#4A4A4A !important]Te performoje detyat e deleguara nga Manaxheri I Departamentit.
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Te procesoje dhe analizoje dosjet e kredive per PRO dhe VSB dhe individ me te ardhura nga keto biznese.[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Te kete njohuri ne Procesin e kredidhenies per segmentin Retail, VSB dhe sektore te tjere.[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Te kuptoje dhe analizoje pasqyrat financiare te bizneseve te ndryshme[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Te kete aftesi te identifikoj treguesit real financiar dhe ne te njejten kohe te cros-cekoj ato me te dhenat e prezantuara nga klienti[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Te kete opinion objektiv dhe te pavarur dhe te bashkepunoje me Manaxherin e Departamentit ne procesin e vendimarrjes.[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Te kete njohuri lidhur me tregun dhe zhvillimet.[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Te facilitoje komunikimin ndermjet Degeve dhe strukturave te Drejtorise ne lidhje me procesin e kredidhenies.[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Te bashkepunoje ngushte me Rrjetin e Degeve, me Departamentin e Riskut dhe struktura te tjera te involvuara ne procesin e kredidhenies.[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Te monitoroje dhe suportoje te gjithe procesin e kredidhenies deri ne fazen e disbursimit[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Te marre pjese ne takime me kliente te rendesishem.[/COLOR]

Kualifikime tė Nevojshme

 • [COLOR=#4A4A4A !important]Diplome Universitare ne Ekonomiks dhe Finance.[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Eksperience pune me shume se 1 vit ne Sektorin Bankar ne fusha te ngjashme[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Aftesi shume te mira komunikuese me rrjetin e degeve, stafin, supervizorin dhe kolege te tjere te drejtorise.[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Aftesi shume te mira pune ne grup, ne punet e perditshme dhe detyra specifike.[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Aftesi per te shprehur opinion objektiv dhe te pavarur.Aftesi per te shprehur opinion objektiv dhe te pavarur.[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Te kete njohuri te mira te tregut dhe sistemit bankar si dhe zhvillimeve ekonomike te vendit.[/COLOR]
 • [COLOR=#4A4A4A !important]Te kete njohuri mjaft te mira te gjuhes Angleze, ne lexim, shkrim dhe komunikim.[/COLOR]


Tė gjithė tė interesuarit duhet tė dėrgojnė CV tė pėrditėsuar dhe njė letėr motivimit nė adresėn e email-it humanresources@otpbank.al
Ju lutem vini re qė vetėm kandidatėt e pėrzgjedhur do tė kontaktohen.
Afati i fundit i aplikimeve ėshtė 24 Maj 2020.

[/COLOR]