Programues Laravel/Fullstack Remote

Po kerkojme nje figure profesionale dhe entuziaste ne fushen e programimit Web, si pjese e kompanise sone bazuar ne Tirane, ne pozicion Remote.

Vleresohet, perveē eksperiences me Laravel (php/oop) edhe aftesia per te qene fleksibel per sa i perket teknologjive dhe metodologjive te reja.

Kerkojme:
* Eksperience Laravel dhe Git;
* Eksperience Javascript;
* Eksperience Mysql

Preferojme:
* Eksperience Vuejs;
* Eksperience React;
* Eksperience java;
* Eksperience React Native;
* Eksperience te pakten 2 vjecare me Laravel/Oop/php;
* Banues ne Tirane
* Nivel funksional komunikimi ne anglisht ose italian i nevojshem per komunikim me koleget e tjere

Loop Sh.p.k ofron:
* Kontrate full-time me skadence te pa kufizur
* Ambiente pune rinor lhe relaksues
* Vazhdimesi pune
* Asnje kontakt te panevojshem telefonik me kliente :)
* Rritje profesionale
* Pune remote;
* Fleksibilitet;
* Formesim ne perdorimin e platformave dhe mietere te punes
* Kurse aftesimi te paguara nga Kompania

info@loop.al