Kerkohet programues me :
1- Eksperience pune mbi pese vite ne Python (senior role).
2- Njohuri te mira ne html, css, javascript, MySql
3- Te jet i/e perpikte, punetor dhe i/e pergjegjshem.

Vendi i punes ka:
1- Rroge te kenaqshme
2- Punesim nga shtepia
3- % interesi ne kompani (do jeni bashkepronar)
4- Benefite dentare
5- 3 jave pushime ne vit te paguara.

Ju lutem dergoni cv ne nisjet.lapi (at) gmail(pik)com
Ju lutem, vetem aplikoni nese jeni senior me eksperience, sepse vendi i punes eshte goxha kompleks.