Kerkohet nje javscript developer per projekte ne Nodejs ose React js , amazon services dhe serverless architectures.
Pranohen dhe personat me eksperience minimale.
Puna kerkon perkushtim dhe deshire te madhe per te mesuar disa nga tekonologjite me te reja.
Dergoni cv ne: admin@horizont.devCel. : 0686190173