Prodata Securities sh.a ne kuader te zgjerimit te stafit eshte ne kerkim te nje vajze ne pozicionin Agjente Terreni.

Kriteret:


  • Disponibilitet me kohe te pjesshme ose te plote per te punuar;
  • Aftesi shume te mira komunikimi dhe pune ne grup;
  • Njohuri ne nivel mesatar te gjuhes italiane;
  • Perben avantazh eksperienca e meparshme ne profile te ngjashme.

Ofrojme:

  • Kontrate te rregullt pune, ne baze te Legjislacionit Shqiptar;
  • Pagese te kenaqshme;
  • Trajnime te vazhdueshme;
  • Punesim te menjehershem.


Per aplikime dhe intervista:


+Apliko