Age Call kerkon operator/e telefonik per fushaten Vodafone Italia, Tirane.
Kerkojme:
 • Operator/e me njohuri te gjuhes italiane dhe aftesi ne shitje.
 • Operator/e me eksperience minimalisht 6 muaj ne fushatat e telefonise.
 • Bashkepunues dhe korrekt.
 • Te jene te komunikueshem dhe te afte te punojne ne grupe.

Pershkrimi i punes:

 • Kontaktimi i klienteve, shpjegimi i ofertave dhe mbyllja e kontrates (kontrata pa regjistrim vokal).

Ofrojme:

 • Pagesa fillon nga 1.9-2.9 €/h bruto.
 • Kontrata 3-55 € bruto.
 • Lista te profilizuara/ numra celulare.
 • Oraret: 1) 12:00-16:00 / 16:00-20:00 2) 14:00-20:00 3) 12:00-20:00
 • Te diele pushim.
 • Staf i kualifikuar dhe bashkepunues.
 • Ambiente te pershtatshme dhe komode.
 • Eksperience 7 vjeēare ne kete fushate.
 • Kontrata pune sipas legjislacionit shqiptar.

Kontaktoni ne numrin e telefonit: 0694399479 ose na shkruani ne adresen e email-it: recruitment@age-group.al.