Ofrohet vend pune si gazetar Webi ne nje nga portalet me te njohura ne vend.

Preferohen kandidate banues ne Tirane, me eksperience pune ne kete fushe dhe qe njohin rrjetet sociale.

Oferta vlen vetem per ata qe dine te perdorin mire platformen Wordpress.

KUJDES: Nuk do te kontaktohet asnje kandidat qe nuk di perdorimin e kesaj platforme.

Puna eshte nga shtepia, me turne 6-7 ore me marreveshje per kushtet e punes.

Te interesuarit i mirepresim te na kontaktojne duke derguar CV ne e-mail: lajmeinfo@gmail.com