Kerkojme nje studente te stomatologjise qe ka deshire te beje intership ne kliniken tone.

Mjafton te aplikoni me nje liste notash tuajen (deri me tani)
dhe nje pershkrim te shkurter te vetes tuaj te bere me kujdes, asgje me shume...
Shkruani edhe nurmin e cel ne email, dhe prisni telefonaten tone!

Email:
info@ketident.com