Albacall

728 ARTIGUM infermire Gjermani

 1. Standart Ofrojme Praktik Berber


  Zhvillojme praktik per berber.
  Barberschool samo zhvillon.Trajnime praktike 3 mujiore per berber
  Per te gjith ata qe sapo kan mbaruar nje kurs per berber dhe kan nevoje per te mesuar dicka me shume rreth zanatit.
  Ne bejm praktik afatshkurter 3 mujore per berber dhe. Me mundesi punsimi ne fund.

  Cel : 0692522944
  FB/Insta Barberschool Samo