1.Menager per bisnes tregeti lulesh.

2. Punonjese per dyqan lulesh(F).

Vend pune me prespektive dhe afatgjate.

1.Menagere ( F) per bisnes tregeti lulesh.Te kete shkollen e larte Agro Bisnes/Menagim Bisnes/Finance.
Te kete pervoje te punoje ne grup.
Mosha jo me shume se 35 vjec.Per me shume info telefononi.

2.Punonjese per dyqan lulesh. (TEG) (QTU) (Ring Centre)
Do te kete shume favore te kete mbaruar shkollen e mesme Buqesore ose te larten.
Te kete pervoje te punoje ne grup.
Mosha jo me shume se 35 vjec.
Do te trajnohet ne prezantimin e produktit per 10 dite.


Telefono cdo dite prej ores 09 deri ne oren 16.

Cel 0692052161