Kompania Karrige Pogradeci ofron vendin vakant te punes:
Asistente e shitjeve dhe medias sociale
Pergjegjesite kryesore:

• Mban te perditesuar faqet ne rrjetet sociale
• Eshte pergjegjes per mbarevajtjen e procesit te shitjeve online dhe sipas kerkeses edhe ne dyqan;
• Kthen pergjigje klienteve ne platformat e rrjeteve sociale, komunikimin me furnitoret me e-mail.

Kerkesat dhe kompetencat:
• Arsimi i larte-perben avantazh diploma Bachelor.
• Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe pune ne grup, fleksibilitet dhe sjellje e paraqitje etike.
• Te kete njohuri shume te mira te paketes Microsoft Office(word,exel)
• Te kete njohuri te mira per mediat sociale dhe shitjeve online.
• Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze

Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen : info@karrigepogradeci.com
Vendoseni pozicionin per te cilin po aplikoni ne subjektin e e-mailit qe do te dergoni.
Vetem aplikantet e selektuar do te kontaktohen.


Nr. kontakti : 0674096214