Tirane, ofroj vend pune kamarier/e
UANIST.BAR,

kerkon te punesoje kamariere.

Aplikantja duhet te plotesoje kriteret si me poshte:

1. Te kete eksperience ne pune
2. Te jete i komunikueshem dhe i sjellshem me klientet dhe stafin

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit:


Cell: +355 69 34 66 670

Adresa: Rr. Berisha, Kamez
Jeni te mirepritur!

Cel. : 0693466670