LocalWeb, kompania nderkombetare digitale e certifikuar Google Premier Partner, po kerkon: Ekspert Google Adwords

Aktivitetet:
-Krijimi dhe administrimi i fushatave publicitare ne Google
-Administrimi dhe planifikimi i strategjive te ndryshme te marketingut
-Optiminzimi i investimeve per marketingun online te kompanive

Kriteret:
-Njohuri e gjuhes italiane
-Njohuri Informatike te paketes Microsoft Office
-Disponibilitet Full Time
Ofrojme :
-Page baze te kenaqeshme plus bonuse
-Trajnim i vazhdueshem me profesionist te fushes dhe pajisjen me Certifikate Google Adwords
-Ambjent rinor dhe dinamik
-Mundesi rritje profesionale

Email:jobs@localweb.it
Facebook: https://www.facebook.com/LocalWebTirana
Cel: 069 70 99 302