Advansis sh.p.k. kёrkon tё punёsojё staf nё pozicionin e mёposhtem:

Inxhinier Sistemesh

Pranё zyrёs sё kompanisё nё Tiranё. 1 vend, pozicion full time.


Pёrshkrimi i pozicionit

Kandidati duhёt tё ketё aftёsi profesionale tё mira nё implementimin e sistemeve tё mёposhtme:

 • Sisteme IT
 • Sisteme Survejimi.
 • Kontrollit tё aksesit.
 • Detektim nga zjarri, dhe sistemet e alarmit.
 • Telefonisё, Citofonisё, TV etj.
 • Rrjete komunikimi tё dhёnash.Detyrat

 • Tё zbatoje dhe supervizojё projektet e implementimit dhe shёrbimit pёr sistemet e mёsipёrme.
 • Tё japё mbёshtjete teknike nё hartimin e zgjidhjeve qё i ofrohen klienteve.
 • Analizojё kёrkesat e klienteve dhe parashtojё zgjidhje teknike tё pёrshtatshme.
 • Tё veproje si koordinator teknik midis skuadrave tё implementimit.
 • Dokumenton zgjidhjen teknike tё implementuar, si edhe pergatit raportin e instalimit.
 • Trajnon stafin teknik te klientit, mbi zgjidhjen e implementuar.
 • Jep mbeshtetje teknike, ne rast problemesh, pёr sistemet e implementuara.Kėrkesat e kandidatit pėr kėtė pozicion janė:


 • Diplome universitare BS/MA nё Teknologji Informacioni, Shkenca Kompiuterike, Informatike, Elektronike, apo Elektrik.
 • Minimalisht 1 vit eksperiencё pune e provuar nё kёtё profil.
 • Energjik dhe fleksibёl nё oraret e punёs.
 • Aftesi tё mira komunikimi dhe punёs nё grup.
 • Njohuri shumё tё mirё te gjuhёs angleze.
 • Leje dhe aftesi drejtimi automieti.
Kandidatёt duhet tё dёrgojnё CV duke pёrcaktuar pozicionin nё info@advansis.eu

Pёr mё tepёr oferta pune vizitoni
http://advansis.eu/web/index.php/company/work


Vetёm kandidatёt e pёrzgjedhur do tё kontaktohen.