Sky 2 Hotel ne Tirane kerkon te punesoje nje RECEPSIONISTE (femer) kryesisht per turnin e pare.

Kushtet e pergjithshme:

Seksi: Femer;
Mosha: 20-30 vjec;
Shkollimi: Minimalisht i mesem (preference do kene kandidatet me shkolle te larte);
Gjuhet e huaja: Anglisht (Shume Mire) Italisht (Shume Mire). Pervec ketyre gjuheve perben avantazh edhe njohuria edhe gjuheve te tjera si greqisht, turqisht etj.;
Vendbanimi: Tirane;


Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira ne komunikim.

Kandidati duhet te kete aftesi per te punuar ne grup si dhe per te kuptuar shpejt.

Preferohen kandidat me referenca nga punedhenes te meparshem.

Nese mendoni se jeni kandidati i pershtatshem dergoni nje CV me fotografi tek adresa e-mail info@sky2hotel-al.com

Vetem aplikimet qe plotesojne te gjithe kushtet e mesiperme do te merren parasysh.

Vetem aplikimet e derguara ne adresen e email do merren parasysh.

E vetmja menyre per tu perzgjedhur si kandidat eshte te dergoni CV ne adresen email.

Pas seleksionimit do ju kontaktojme per fazen e metejshme.

Faleminderit!

Cel. : 0684029090
+Apliko