Regjistrimet filluan !
Ofrojme kurse MATEMATIKE per ciklin 9-vjecar dhe te mesem:
Pergatitje intesive per provimet e lirimit si dhe maturen shteterore.

-Kls I-IX 3000 leke/muaj

-Kls X-XII 4000 leke/muaj

Mesimi zhvillohet ne grupe te vogla (3-4 nxenes) ose individual.

Cel. : 0683284214

Cel. : 0698136696

email: necaj42@gmail.com

Facebook : Qendra e kurseve "Horizonti"