Qendra e Kurseve OK-MasterClass ofron Kurse te niveleve te ndryshme per mesimin e gjuhes gjermane !

Ne pershtatemi sipas kerkesave dhe nevojava tuaja !

Mesimdhenie cilesore dhe cmime mjaft ekonomike !

Per me shume informacion ju lutem na kontaktoni ne adresen:


Rr.Sami Frasheri,Prane sheshit Wilson,Pas LSI.

Tel.0696884408
Cel. : 355696884408