Deshironi te mesoni nje Gjuhe te Huaj dhe ta praktikoni ate si nje Profesionist i Vertete?

-Qendra e Kurseve OK-MASTERCLASS Ju njofton se kane filluar rregjistrimet per Kurset e Gjuhes GJERMANE & ANGLEZE per te gjitha Moshat dhe Nivelet !

-Gjermanisht me "Schritte International Neu" & "Deutsch für Jugendliche", e testuar dhe e vleresuar ne Nivel Nderkombetar.

-Anglisht me metodat e "Oxford".

- Ju ofrojme gjithashtu Pergatitje per Provimet Nderkombetare:
KET, PET, FCE, CAE, IELTS / Oxford Methods.

Nje Plan i mire strukturuar dhe i detajuar i siguron te gjithe studenteve tane kalimin me sukses te provimeve nderkombetare.

Misioni yne si Qender e Integruar Kursesh per Mesimdhenien e Gjuheve te Huaja,eshte te zhvilloje dhe te praktikoje gjuhet nderkombetare ne nivel te larte dhe bashkekohor,
duke ofruar nje program te dedikuar, fleksibel, dhe te orientuar drejt suksesit tuaj !

Kurse tona Inovative dhe te Personalizuara te Gjuheve te Huaja si dhe Mini-Grupet i lejojne Studenteve tane te kombinojne nevojat e tyre se bashku me programin mesimor rreth gjuhes se huaj.

Oraret mund te zgjidhen paradite ose mbasdite,pershatemi sipas nevojave tuaja.
Individuale ose ne grup maksimumi 4 vete.
Pedagoge me pervoje dhe te dedikuar.
Kosto minimale.

Duke perdorur metodat tona te integruara dhe me mjetet dixhitale bashkekohore, ne fokusohemi drejt nje mesimdhenie Interaktive me ne Fokus - STUDENTIN !
Nxitoni te beheni pjese e Qendres sone, me cmimet me konkurruese ne treg.

Ju Mirepresim te Gjitheve !

Per me shume Informacion ju lutem na kontaktoni ne:
Adresa: Rr. Sami Frasheri, Prane Sheshit Wilson, Ngjitur me Godinen e LSI, Tirane

Tel: 0696884408