Kliko

 1. Standart Tirane, ofroj Ekspert privat zjarrfikes

  Ofroj sherbimin e licensuar si "Ekspert privat zjarrfikes"

  Konsiston ne hartimin e raporteve dhe projekteve teknike mbi masat e mbrojtjes nga zjarri te ndertesave te cdo lloji.
  E vlefshme per cdo studio projektimi dhe firme ndertimi.
  Sherbim i licensuar dhe i njohur nga cdo institucion privat dhe publik.

  Nr. kontakti Cel. : 0694613382
  email: zjarrfikesekspert@yahoo.com
  Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Zjarrfikse Toronto.jpg
S: 693
Madhesia: 30.5 KB