Saloni`bet &ina` eshte nje salon me nje experience 12-vjecare ne fushen e parukerise dhe estetikes. Por ka dhe nje experience 5-vjecare ne formimin professional si ne parukeri dhe estetik , thonjte. Me kete experience ne ju ofrojme siguri ne zhvillimin e kurseve ne nivelin professional si ne parukeri, estetik dhe thonjte. Kurset jane 3-6-9 mujore ne parukeri; 4-6-12 mujore ne estitik dhe 2-mujore e thonjve. Mjetet e punes te parukerise jane dhurate nga salloni dhe ne fund te kursit pajiseni me dipllome qe njihet nga Ministria e Punes.
Cmimet: parukeri-15000/ muaji; estetik 20000/ muaji; thonjte 250€ .Ju mirepresim- Valentina
Ju mirepresim- drejtuese e salonit VALENTINA
Tel. : 2340279
Cel : 0694060004; 0695308875
e-mail : vvejsiu@yahoo.com
facebook: salon`bet&ina`ose salon Betina