Shoqata SOS Fshatrat e Fėmijėve Shqipėri ėshtė njė organizatė private, pa qėllime fitimi, humanitare, jo-politike dhe jo fetare, qė ofron kujdes afatgjatė pėr fėmijėt dhe tė rinjtė, tė cilėt kanė humbur prindėrit apo qė pėr arsye tė ndryshme nuk mund tė jetojnė me prindėrit e tyre. SOS Fshatrat e Fėmijėve mbėshtet gjithashtu fėmijėt dhe familjet nė nevojė pėrmes projekteve, qė synojnė zhvillimin e kapaciteteve tė tyre.

Shoqata SOS Fshatrat e Fėmijėve, Shqipėri shpall konkurimin pėr njė vend tė lirė nė pozicionin:

Drejtues Administrativ dhe Financiar ne Programin SOS Fshatrat e Femijeve, Tirane


Kriteret e Kerkuara

 • Diplomė Universitare nė Finance
 • Minimalisht 5 vjet pėrvojė pune si Financiere
 • Eksperience pune ne procesin e buxhetimit dhe procedurat e prokurimit
 • Eksperiencė pune nė pėrgatitjen e deklaratave tatimore / pagave dhe administrimin e benefiteve tė punonjėsve
 • Eksperience ne pergatitjen e raporteve financiare
 • Njohuri tė mjaftueshme mbi principet e pėrgjithėshme tė kontabilitetit
 • Aftesi shume te mira komunikuese me shkrim dhe me goje
 • Aftesi te punoje ne grup dhe te menaxhoje situatat konfliktuale / aftesi organizative


Pėrgjegjėsitė kryesore:

 • Merr pjese aktive dhe mbeshtet Drejtorin e Programit ne pergatitjen e buxhetit vjetor te Programit te Tiranes; kryen monitorimin e te gjitha veprimeve financiare ne program; siguron respektimin e buxhetit dhe realizimin e te gjitha pagesave; pergatit raportin e progresit mbi devijimet e buxhetit brenda afateve te caktuara.
 • Siguron planifikim te vazhdueshem per rrjedhen e parase te Programit te Tiranes.
 • Pergatit kerkesat per transferte dhe i dorezon ato ne Zyren Nacionale per miratim duke respektuar afatet kohore, buxhetin e miratuar dhe udhezimet financiare;
 • Pergatit dhe analizon raporte te ndryshme financiare;
 • Llogarit pagat dhe benefitet e punonjesve te Programit te Tiranes;
 • Kryen auditin e brendshem ne Njesite e Programit;
 • Mbėshtet SOS Nenat dhe Liderat e Komuniteteve Rinore ne lidhje me ceshtjet financiare.
 • Pergatit dhe ndjek buxhetet e familjeve, rishikon regjistrimet e detajuara te familjeve dhe shpenzimeve te te rinjve te Komunitetit dhe pergatit raport per Drejtorin e Programit dhe Shefin e Finances;
 • Kontrollon dhe monitoron punen e stafit ne varesi.
 • Kryen dhe mban inventarin e aseteve;
 • Kontrollon dhe monitoron (bashke me mirembajtesit) punet qe kryhet nga firmat e ndryshme ne raste rikonstruksionesh ne Program.
 • Harton pasqyrat e shpenzimeve mujore te energjise elektrike, telefonit dhe ben shperndarjen e tyre sipas faciliteteve.
 • Siguron qe pajisjet dhe automjetet kontrollohen, mirembahen rregullisht dhe jane ne cdo moment ne gatishmeri.


Personat e interesuar janė tė ftuar tė paraqesin brenda datės 28.06.2018 nė adresėn enkelejda.tefa@soskd.org.al dokumentat e meposhtem:

1.Curriculum Vitae;
2.Letėr interesi;
3. Referencė

Vetėm aplikantėt e pėrzgjedhur, do tė kontaktohen pėr intervistė.Nje shtepi e dashur per cdo femije