Mundesi shume e mire per ato vajza qe kane deshire te punojne ne Gjermani.

Nqs. jeni 18-24 vjec dhe deshironi te beni nje eksperience ndryshe ne jete
atere mos e humbisni kete Oferte.

Ju ofrohet pune, strehim ne nje familje gjermane, ushqim, dhe kurse te gjuhes gjermane(te gjitha nen kujdesin e shtetit Gjerman)

Keni me shume pyetje?

Atehere mund te shikoni webside www.first-aupair.de

ose te dergoni email ne adresen jola_nr1@yahoo.com

Eshte nje mundesi qe nuk duhet humbur.