Keni projekt ide te filloni nje biznes ?
Keni bere plan biznesi ?
Dergoni nje permbledhje te shkurter.
Ne Ju ofrojme ekspertize profesionale pėr hartimin e nje plani real biznesi si dhe per gjetjen e financimit.

Jeni te lutur te shkruani:
info@adviser.al

Kontaktohen rastet e vleresuara me interes nga ekipet tona.