Shtepi druri - NSH'Forestry' bene prodhimin dhe montimin e shtepive nga druri.
Shtepite behen me teknologji te avansuar dhe me perpunim hidrotermik te elementeve te drurit.
Procesi i prodhimit dhe montimit udhehiqet nga z.Ilir Vokshi, ingjinier i diplomuar i industrise se drurit.
Cmimi i shtepive prej 180 euro/m2 perfshine:
- shtepi druri me trashesi te profilit 78mm
- mbulese kulmi, hidro dhe termoizolim
- dyer dhe dritare
- lyerje te elementeve me mbrojtes druri

Tel. : +377 390 324 663

Cel. : +377 44 734 979