Oferte Punesimi

SOFTEXPRES kerkon te punesoje ne kohe te plote programues, qe te plotesoje kushtet e meposhtme:
· Te kete njohuri (preferohet mbi 1 vit eksperience) ne te pakten nje nga gjuhet e programimit Visual Basic 6,C#, Android programming.
· Do te vleresohen edhe njohurite ne gjuhet shtese te programimit si: Sql ( databazat: sqlserver, mysql), Ajax, PHP, Html, Javascript, VB.net, Asp.
· Aftesi te punoje ne menyre te pavarur por edhe si pjese e grupit ne rastet kur kerkohet finalizim i shpejte i detyrave.
· Aftesi te mira komunikimi.
· Te kete aftesi per investigimin dhe menaxhimin kompetent te problematikave, kombinuar me aftesine per te pervetesuar njohuri te reja dhe ne menyre te shpejte.

·Paga do te jete e kenaqeshme!

Te interesuarit te paraqesin dorazi ose me email (info@softexpres.com):
· Leter Motivimi
· CV te perditesuar (bashkė me njė fotografi me pėrmasa tė fotos sė pasaportės)
· Foto te diplomave ose certifikimeve (nese zoteroni)
· Listen e notave nese jeni student (print-screen nga profile i studentit online)

Informacion Kontakti:

SOFTEXPRES
Rr. Shqyri Ishmi (ne Ali Dem ), Pll 70/2
Tel: 068 20 59507
Email: info@softexpres.com
www.softexpres.com

+Apliko