1. Standart Studio Ligjore - Avokat Shqiptar - Espuls Schengen - Shtetesi - Leje Qendrimi

  Studio Ligjore me mbi 20 vjet eksperience ofron sherbimet e saj ne:

  -Ceshtje Penale
  -Ceshtje Civile
  -Ceshtje Administrative
  -Ceshtje Familjare

  Ofrojme gjithashtu sherbime te ndryshme ne lidhje me praktikat qe keni jashte vendit apo per te huajt qe vijne ne Shqiperi, sic jane:

  -Shtetesi e huaj, dukumentacioni qe duhet bere ne Shqiperi per tu paraqitur ne zyrat perkatese, Certifikatat e ndryshme, legalizime te dokumentave etj;
  -Espuls Schengen, per ato qe kane probleme me hyrjen ne zonen Schengen mundesojme verifikimin e gjendjes se tyre ne sistemin SIS dhe Heqjen nga Sistemi kur eshte e mundur;
  -Leje Qendrimi per te huajt qe vijne te punojne e jetojne ne Shqiperi;


  Cel.: +355695649533
  Email.:
  studioligjoremetra@gmail.com
  Fb.:
  https://www.facebook.com/Sherbimeligjore/
  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: metra.jpg
S: 1255
Madhesia: 20.5 KB