Firma "Pavlos.J.Condellis-Tirana LLC", nje nga firmat me te medha ne Greqi me perfaqesine e NEW HOLLAND-itmeaktivitet kryesor te saj importimin dhe tregetimin etraktorevebujqesor,makinerive bujqesore, pjeseve te kembimit si dheservisit temjeteve bujqesore se fundmi ka hapur nje filjalin e saj dhene Shqiperi.Ajo kerkon te punesoje prane ambjenteve te saj nje mekanikne fushen ebujqesise.

Kandidati duhet te plotesoj kriteret e meposhtme :
1. Te kete mbaruar arsimin e mesem ( arsimi i larte perben avantazh )
2. Te kete eksperience pune si mekanik si dhe te kete njohuri ne pjeset e kembimit.
3. Te kete njohuri te gjuhes Angleze (pak) si dhe njohuri te gjuhes Greke (pak).
4. Te jete rreth moshes 23-30 vjec
5. Te jete serioz, i ndergjegjshem dhe korrekt ne pune si dhe i gatshem per te punuar dhe ne terren me orar te zgjatur.
6. Te kete njohuri ne perdorimin e kompjuterit.
7. Te zoteroje patente te klasit B.
8. Te jete i komunikueshem dhe i sjellshem me klientet si dhe bashkepunues.

Kompania ofron kushtet e meposhtme :
1. Page e stimuluese dhe konkurruese ne treg.
2. Trajnime te vazhdueshme te stafit ne Greqi.
3. Ecje e garantuar ne karriere si dhe bonuse.

Cdo kandidat i interesuar mund te dergoj CV e tij ne adresen e meposhtme te e-mailit :
dorian_memo@yahoo.com
ose te na kontaktoj ne adresen e meposhtme :
Autostrade Tirane-Durres km 9, Ura e Limuthit, Rruga Dytesore.
Nr tel : +355 48 300 731
Nr Fax : +355 48 300 730

Tel. : +35548300731-0

Cel. : +355692788865