Z_Service kerkon te punesoje operatore per fushaten Luce e Gas. Paga dhe bonuse konkurente ne treg. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave tona. Kryqezimi i 21 Dhjetorit mbi TV Shijakun, email ne adrese zservicecompany@gmail.com ose te telefonojne ne numrin 0696166467/0683922631

Cel. : 0696166467/0683922631