Kompleksi "FAFA" ofron vend pune per Administrim zyre dhe Marrdhenie me klientet

Aplikantja duhet te permbushe kriteret e meposhtme:


-Te njohe gjuhen angleze.
-Prioritet eksperienca te ngjashme pune.
-Diploma universitare.
-Njohje shume te mire te paketes Microsoft Office.
-Aftesi shume te mira komunikuese.
-Te jete e paraqitshme dhe e komunikueshme.


Aplikimi me fotografi eshte i detyrueshem.


Kompleksi do te mbahet hapur gjate te gjithe vitit dhe siguron fjetje.Orari i telefonatave nga ora 8:00-16:00.

email: fafa.shpk@yahoo.com
Cel. : +355 69 70 01 353

Adresa: Mali i Robit (Golem, Durres).