Albacall

970 pune premium ComData

 1. Standart Prishtine, ofroj vend pune Stomatolog per Depo Dentare

  Futura Dent Kosovo eshte nje Depo Dentare e cila tregeton pajisje dhe produkte gjermane per ordinanca dhe teknike dentare.
  Per nevojat e zyres tone kerkojme 1 Stomatolog per Depo dentare me kerkesat si me poshte:
  Detyrat:
  -reklamon dhe jep spjegime per produktet e kompanise
  -harton faturat e porosise per klientet
  -pergatit porosite e klienteve
  -kontrollon gjendjen e stokut
  -ben inventarizimin e mallit ne bashkepunim me financierin.
  -detyra te tjera te caktuara nga mbikeqyresi.

  Kualifikimet:
  -diplomuar per stomatologji/mjekesi
  -te jete I pajisur me lishence per ushtrimin e profesionit
  -eksperience pune ne shitjen e produkteve dhe pajisjeve dentare prane ordinancave dhe teknikave dentare
  -aftesi te perdorimit te kompiuterit
  -njohuri te gjuhes angleze ose gjermane
  Paga e kenaqshme: Page baze + % bazuar ne shitje

  Adresa: Rruga Perandori dioklecian nr 7, perballe Minimax
  Orari i punes 09:00- 17:00 E hene-E shtune. E diela pushim.
  Dergoni CV ne adresen: futuradentkosovo@yahoo.com
  tel :+38649340949
  Viber / WhatsApp : +355694050041


  Cel. : +38649340949
  Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: 3.png
S: 251
Madhesia: 13.9 KB