BELLISTER CALL ALBANIA, KERKOJME OPERATORE PER SHERBIMIN INBOUND NE GJUHEN GJERMANE

Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon Operatore te gjuhes Gjermane
Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme
Njohuri shume te mira te gjuhes Gjermane
- Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze
- Disponibilitet orar 6 ore ose 12 ore

Ofrojme:
- Sistem pagese mbi 1000 euro ne muaj
- Fleksibilitet Orar; part time ose full time
- Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar
- Staf profesional dhe ambiente bashkohore

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online
duke nisur CV e tyre ne adresen e E-mail :
hr.rekrutime@gmail.com Tel. 0682050005