PERSHKRIM POZICIONI
Emėrtimi i pozicionit: Kordinatore e Deparmentit Marketing
Departmenti: Marketing Raportim: Drejtorit Marketingut Pėrshkrim pėrmbledhės i punės Planifikon, koordinon dhe ekzekuton te gjitha aktivitetet dhe projekton nje imazh professional per kompanine. Detyrat dhe pėrgjejsite: • Pergjegjes per planifikimin dhe organizimin e detyrave ne Deprtamentin Marketing: p.sh: punet ditore, promocionin, panaire, sponsorizimin, trajnimet, etj.
• Pergjegjes per prokurimin e te gjitha materialeve per marketingun dhe shitjet dhe bent e mundur ekzekutimin e tyre.
• Pergjegjes per vleresimin dhe kontrollin e kostos se aktiviteteve dhe mbajtjen e inventarit per te gjitha materialet e marketingut.
• Ndjek punet me furnitoret dhe bent e mundur dorezimin ne kohe te materialeve dhe pagesave.
• Ploteson raportet per te gjithe aktivitetet dhe promocionet.
• I raporton Drejtorit te Marketingut.
Kualifikim Profesional: Te kete mbaruar studimet e larta, dega marketing Ekperienca Profesionale: Aftėsi dhe Cilesi: . · Aftėsi shumė tė mira organizuese, komunikuese dhe ndėrpersonale;
· I aftė tė organizojė punėn duke pėrmbushur afatet;
· Tė jetė i zhdėrvjellėt dhe me iniciativė;
· Tė ketė aftėsi shumė tė mira komunikuese
· I gatshėm pėr tė punuar nė grup
· Njohuri tė mira tė gjuhės Angleze.
Te gjitha CV-tuaja mund t’i dergoni ne adresen hr@tring.tv brenda dates 15/01/2019.
+Apliko