Ju ofrojme!
TE GJITHA SHERBIMET NE NJE PIKE!!!!
Agjensia "Luma"
Rruga "Gjergj Legisi"
Perbri gjimnazit "Aleks Buda"


Agjensi udhetimesh dhe paketa turistike


(PRAGE , VIENA, PARIS, DUBROVNIK , EGJYPT , ITALI , MALI ZI, RUSI,)Bileta AVIONI, TRAGETESH DHE AUTOBUSI te linjave te ndryshme.

· Agjensi imobiliare ( shitje-blerje trojesh,apartamentesh,dyqanesh, lenie me qera etj).

· Kryesisht ne bregdet, Golem , apartamente e dyqane ne pronesi te Firmes "LUMA 2005 Sh.p.k Tirane.

· SIGURACIONE te te gjitha llojeve "Alb Sig"

· Per hollesi te metejshme jeni te lutur te kontaktoni ne adresen tone: